fredag 16 augusti 2013

Snart börjar det

Vi har nu nyss varit på en liten roadtrip, Missouri Illinois till Johns hus där vi stanna i två nätter. Mycket god och fet mat och goda smothies och yoghurt-bar mixar. Vi såg på true blod hela kvällarna och Chase är helt fast nu, haha.
Vi tog en utflykt till en stor klippa som hade vacker utsikt, annars har vi bara gått omkring i affärer och jag har köpt två tröjor som är accepterade enligt skolans dresscode. Jag freakade ut en del när jag fick reda på att axlar och halva lår ska va täckta. Många av de kläder jag tagit med kommer inte gå att använda i skolan. Det har varit lite ups and downs nu innan skolan (särskilt när jag får höra om kläd-regler) för jag vet inte vad som kommer hända och hur det kommer vara där. Men nu är jag iallafall bara taggad och exided. Jag ser verkligen fram emot att möta folk i min egen ålder. Idag ska vi åka till Bryant High school och kolla upp klasser vi ska läsa osv.

Det är bra här i övrigt annars. Jag och Aurelia har börjat klicka och har riktigt kul tillsammans. Igår skratta jag så jag grät och vi har äntligen kunnat börja prata på riktigt med varandra. Hon har även blivit mycket bättre på engelska.
Jag har inte börjat sakna folk så mycket än. Jag tänker på er men försöker att inte sakna er. Om det finns några jag saknar så är det nog Mamma, pappa. Edvin också som jag fått väldigt fina meddelanden från de senaste veckorna. Om du läser det här Edvin så vill jag bara säga att du är toppen och har hjälpt mig med det du skrivit, stay awsome!

Just nu sitter barnen och jag här framför TVn efter en frukost bestående av frostiga flingor och kollar på true blod.

Ta hand om er tills nästa gång!
Jag och Maddie:

frida

1 kommentar:

  1. Ja klädkoder kan vara ett problem, men åh andra sidan får du skäl till att köpa lite kläder :-)

    SvaraRadera